Website not updating

My site is at https://life-for-liberia.netlify.app/
At https://app.netlify.com/sites/life-for-liberia/settings/deploys it shows my github account and takes me there when I click on it.
It correctly gives the time of the latest update.
My github account shows the correct files.
However when I click on the website link it shows an the original website I downloaded before I customised it.
It is set to “Builds Active”.
I’ve loaded the website from another PC and that also shows the old website.
Any help appreciated.

can you post your latest deploy log, please?

7:02:32 PM: Build ready to start
7:02:33 PM: build-image version: 53b83b6bede2920f236b25b6f5a95334320dc849
7:02:33 PM: build-image tag: v3.6.0
7:02:33 PM: buildbot version: a706ec7a557bcc28584843816a376a10c08955ca
7:02:34 PM: Fetching cached dependencies
7:02:34 PM: Starting to download cache of 106.4MB
7:02:35 PM: Finished downloading cache in 1.444724031s
7:02:35 PM: Starting to extract cache
7:02:38 PM: Finished extracting cache in 2.853629033s
7:02:38 PM: Finished fetching cache in 4.358774938s
7:02:38 PM: Starting to prepare the repo for build
7:02:39 PM: Preparing Git Reference refs/heads/main
7:02:40 PM: Starting build script
7:02:40 PM: Installing dependencies
7:02:40 PM: Python version set to 2.7
7:02:41 PM: Started restoring cached node version
7:02:45 PM: Finished restoring cached node version
7:02:45 PM: v12.18.0 is already installed.
7:02:46 PM: Now using node v12.18.0 (npm v6.14.4)
7:02:46 PM: Started restoring cached build plugins
7:02:46 PM: Finished restoring cached build plugins
7:02:46 PM: Attempting ruby version 2.7.1, read from environment
7:02:48 PM: Using ruby version 2.7.1
7:02:48 PM: Using PHP version 5.6
7:02:48 PM: Installing Hugo 0.79.0
7:02:48 PM: Hugo Static Site Generator v0.79.0-1415EFDC/extended linux/amd64 BuildDate: 2020-11-27T09:16:17Z
7:02:48 PM: Started restoring cached go cache
7:02:48 PM: Finished restoring cached go cache
7:02:48 PM: go version go1.14.4 linux/amd64
7:02:48 PM: go version go1.14.4 linux/amd64
7:02:48 PM: Installing missing commands
7:02:48 PM: Verify run directory
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
7:02:50 PM: Netlify Build
7:02:50 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: ❯ Version
7:02:50 PM: @netlify/build 8.0.3
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: ❯ Flags
7:02:50 PM: deployId: 600095486fcdbd0008586814
7:02:50 PM: mode: buildbot
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: ❯ Current directory
7:02:50 PM: /opt/build/repo
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: ❯ Config file
7:02:50 PM: /opt/build/repo/netlify.toml
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: ❯ Context
7:02:50 PM: production
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
7:02:50 PM: 1. build.command from netlify.toml
7:02:50 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: $ hugo --gc --minify -b $URL
7:02:50 PM: Total in 1 ms
7:02:50 PM: Error: module “zen” not found; either add it as a Hugo Module or store it in “/opt/build/repo/themes”.: module does not exist
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
7:02:50 PM: “build.command” failed
7:02:50 PM: ────────────────────────────────────────────────────────────────
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: Error message
7:02:50 PM: Command failed with exit code 255: hugo --gc --minify -b $URL
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: Error location
7:02:50 PM: In build.command from netlify.toml:
7:02:50 PM: hugo --gc --minify -b $URL
7:02:50 PM: ​
7:02:50 PM: Resolved config
7:02:50 PM: build:
7:02:50 PM: command: hugo --gc --minify -b $URL
7:02:50 PM: commandOrigin: config
7:02:50 PM: environment:
7:02:50 PM: - HUGO_VERSION
7:02:50 PM: - HUGO_ENABLEGITINFO
7:02:50 PM: - HUGO_ENV
7:02:50 PM: publish: /opt/build/repo/public
7:02:50 PM: headers:
7:02:50 PM: - for: ‘*.webmanifest’
7:02:50 PM: values:
7:02:50 PM: Content-Type: application/manifest+json; charset=UTF-8
7:02:50 PM: - for: index.xml
7:02:50 PM: values:
7:02:50 PM: Content-Type: application/rss+xml
7:02:50 PM: Caching artifacts
7:02:50 PM: Started saving build plugins
7:02:50 PM: Finished saving build plugins
7:02:50 PM: Started saving pip cache
7:02:50 PM: Finished saving pip cache
7:02:50 PM: Started saving emacs cask dependencies
7:02:50 PM: Finished saving emacs cask dependencies
7:02:50 PM: Started saving maven dependencies
7:02:50 PM: Finished saving maven dependencies
7:02:50 PM: Started saving boot dependencies
7:02:50 PM: Finished saving boot dependencies
7:02:50 PM: Started saving rust rustup cache
7:02:50 PM: Finished saving rust rustup cache
7:02:50 PM: Started saving rust cargo bin cache
7:02:51 PM: Finished saving rust cargo bin cache
7:02:51 PM: Started saving go dependencies
7:02:51 PM: Finished saving go dependencies
7:02:51 PM: Build failed due to a user error: Build script returned non-zero exit code: 2
7:02:51 PM: Failing build: Failed to build site
7:02:51 PM: Failed during stage ‘building site’: Build script returned non-zero exit code: 2
7:02:51 PM: Finished processing build request in 17.230612981s
Docs
Pricing
Support
News
Terms
© 2021 Netlify

I saw that the theme had not uploaded because there was a .git folder in it.
All is now well, thanks.

Hi, @StephenJD. Thanks for sharing the solution with us!