Site cannot be accessed or broke url doesnt exist

I deployed my site and now it says the url is not working or the site is broken.
this is what it showed

3:10:25 AM: Build ready to start

3:10:28 AM: build-image version: 9cade8af58c2cf3a17a1e9433d2e979149488837

3:10:28 AM: build-image tag: v3.3.5

3:10:28 AM: buildbot version: 2d05064ce3dd2eb95d282a24602ab707dd9581e8

3:10:28 AM: Fetching cached dependencies

3:10:28 AM: Failed to fetch cache, continuing with build

3:10:28 AM: Starting to prepare the repo for build

3:10:28 AM: No cached dependencies found. Cloning fresh repo

3:10:28 AM: git clone https://github.com/aronc187/HTML-PROJECTS

3:10:29 AM: Preparing Git Reference refs/heads/master

3:10:29 AM: No build command found, continuing to publishing

3:10:29 AM: Starting to deploy site from ‘/’

3:10:29 AM: Creating deploy tree

3:10:29 AM: 0 new files to upload

3:10:29 AM: Starting post processing

3:10:29 AM: 0 new functions to upload

3:10:30 AM: Post processing done

3:10:30 AM: Site is live

I am a newbie developer
In my opinion, netlify didn’t find any index.html file
Is there index.html file in your projects folder?

1 Like

Hi @aroncasiano! Welcome to netlify community.

@AwesomeIronman is correct - the most common cause of this issue is a missing index.html file in the root (very important) of your project. More here: [Common Issue] I’ve deployed my site but I still see "Page not found”

1 Like

do you mean as in the index.html format or naming the files index.html?

At the root of your project folder/directory
there must be an index.html named file
index files name and html that files extension

because when you deploy your folder to the netlify server
and open yoursite.netlify.com, by default it send you
that index.html file

2 Likes

You must have a file named index.html

I changed the main fie and it did’nt work.

and here’s the new deploy

12:24:33 PM: Build ready to start

12:24:44 PM: build-image version: 9cade8af58c2cf3a17a1e9433d2e979149488837

12:24:44 PM: build-image tag: v3.3.5

12:24:44 PM: buildbot version: 2d05064ce3dd2eb95d282a24602ab707dd9581e8

12:24:44 PM: Fetching cached dependencies

12:24:44 PM: Failed to fetch cache, continuing with build

12:24:44 PM: Starting to prepare the repo for build

12:24:45 PM: No cached dependencies found. Cloning fresh repo

12:24:45 PM: git clone https://github.com/aronc187/HTML-PROJECTS

12:24:45 PM: Preparing Git Reference refs/heads/master

12:24:46 PM: No build command found, continuing to publishing

12:24:46 PM: Starting to deploy site from ‘/’

12:24:46 PM: Creating deploy tree

12:24:46 PM: 0 new files to upload

12:24:46 PM: Starting post processing

12:24:46 PM: 0 new functions to upload

12:24:46 PM: Post processing done

12:24:46 PM: Site is live

@aroncasiano, I resolved this by setting the publish directory to Desktop/HTML PROJECTS here:

https://app.netlify.com/sites/tender-johnson-fdd549/settings/deploys#build-settings

I then triggered a new site deploy, the one linked to below:

https://app.netlify.com/sites/tender-johnson-fdd549/deploys/5e0db94c3a0c0866ce456147

I believe this site is working as expected now. If there are other questions or concerns, please let us know.