Manual Init with Netlify CLI pointing to wrong git URI

I have followed the steps with the Netlify CLI to manually init a gatsby site to deploy from a self-hosted GitLab instance. While this process has worked for me on past repos, on this repo, the init process is pointing to a relative path for the repo (group/project.git) name instead of the absolute path (git:domain.io/group/project.git). This is resulting in the build failing to find the repo because its pointing to the netlify.com domain (app.netlify.com/sites/site-name/group/project.git) instead of the GitLab SSH or HTTPS URL (ex. git:domain.com/group/project.git). since its a manual self-hosted GitLab repo, I can’t edit the repository url. How can I fix this error?

Full Deploy Logs:
12:27:40 PM: Build ready to start
12:27:47 PM: build-image version: 9e0f207a27642d0115b1ca97cd5e8cebbe492f63
12:27:47 PM: build-image tag: v3.3.2
12:27:47 PM: buildbot version: a2bab682ae0761baa4d123ebd00c57be933655dc
12:27:47 PM: Fetching cached dependencies
12:27:47 PM: Failed to fetch cache, continuing with build
12:27:47 PM: Starting to prepare the repo for build
12:27:47 PM: git ref refs/heads/master does not exist or you do not have permission
12:27:47 PM: Failing build: Failed to prepare repo
12:27:47 PM: failed during stage ‘preparing repo’: git ref refs/heads/master does not exist

Hi there,

did you give this a read through already?

Thanks so much for pointing me to this! I searched all day yesterday through the community and the google for this solution but couldn’t find it. Looks like its connected now!

1 Like

babaam! great news. :smiley: