"Looks like you've followed a broken link" when viewing site

Hey, Sorry to disturb you again but due to some reason I had to discard my repo and site.
So Today I started from scratch and still I’m facing a similar issue.
This time my site is redirected but nothing is displayed on screen.
Console says “Failed to load resource: the server responded with a status of 404 ()”

repo: https://github.com/DaveSoham08/AllAboutCOVID19
Netlify app: https://all-about-covid19.netlify.app
Please help me out asap

Your page is loading, but you have a problem with your JavaScript: AOS.init(); cannot be found.

Thank you !!! :slight_smile:

Thank you for that. It solved the issue

Same problem with me.I am new to netlify.
Url:https://eloquent-elion-cd9bc3.netlify.app/
github:https://github.com/ajitkrsingh0786/ipl_data

@ajitkrsingh0786, have you checked out the support guide associated with this particular issue?

Yes I have already checked.But i din’t get any solution

Are you sure? Have you seen the very first line? :wink:

You have an index.js; we’ll look to serve index.html :+1:

My index.html file is inside public folder, whether we can’t put index.html file inide a folder?

You’ll need to set your public folder as your publish directory, and here’s why! :slight_smile:

Fine it’s working now.Very very thank you for support and assist.

1 Like

Hey, im new to deployment. trying to deploy my react website but it says :

Page Not Found

Looks like you’ve followed a broken link or entered a URL that doesn’t exist on this site.

Github: https://github.com/kennymanman/school.git
Netlify: https://competent-borg-444b06.netlify.app

Hey, im new to deployment. trying to deploy my react website but it says :

Page Not Found

Looks like you’ve followed a broken link or entered a URL that doesn’t exist on this site.

Github: https://github.com/kennymanman/school.git
Netlify: https://competent-borg-444b06.netlify.app

Looks like it’s working for me! I’m guessing you updated your publish directory to public?

Because you’re using React, you’ll need a SPA redirect rule which is discussed in the redirects guide (search for Single-Page Apps).

Yeah i visited the post, But i’m new to netlify and coding not sure what to do with ```
/index.html 200

Could you simplify it to me, like where to go and do. Thank you.

hey @kennymanman, you’ll need to create a file called _redirects and add that line of code to it. Place that in the root directory of your project, and redeploy. that should fix things.

Like this
github: https://github.com/kennymanman/school.git

yep, seems correct on first glance. is the issue still happening?

its still showing the error

i think you may be seeing a version of your site that is cached somewhere, as I can load it:

Can you try again from an incognito window?