Issue with deploy

This is my first post in community page so please forgive me if I omitted post or community rules.
I was just wondering if any one else is having an issue with redeploy. Have been trying since last night. I just updated SEO section in Gatsby site and since then no able to push changes.

  1. frosty-mcclintock-cd2e81

Notifications

Support

The better the post - the faster the answer.
8:34:20 AM: Build ready to start
8:34:22 AM: build-image version: b0258b965567defc4a2d7e2f2dec2e00c8f73ad6
8:34:22 AM: build-image tag: v3.4.1
8:34:22 AM: buildbot version: c6376102eedf4be6c6e5d685c7141e2eb612d47d
8:34:22 AM: Fetching cached dependencies
8:34:23 AM: Starting to download cache of 192.7MB
8:34:24 AM: Finished downloading cache in 1.158289809s
8:34:24 AM: Starting to extract cache
8:34:30 AM: Finished extracting cache in 6.772389362s
8:34:30 AM: Finished fetching cache in 7.967422182s
8:34:30 AM: Starting to prepare the repo for build
8:34:31 AM: Preparing Git Reference refs/heads/master
8:34:32 AM: Different publish path detected, going to use the one specified in the Netlify configuration file: ‘public’ versus ‘public/’ in the Netlify UI
8:34:32 AM: Starting build script
8:34:32 AM: Installing dependencies
8:34:32 AM: Python version set to 2.7
8:34:33 AM: Started restoring cached node version
8:34:36 AM: Finished restoring cached node version
8:34:36 AM: v12.18.0 is already installed.
8:34:37 AM: Now using node v12.18.0 (npm v6.14.4)
8:34:37 AM: Started restoring cached build plugins
8:34:37 AM: Finished restoring cached build plugins
8:34:37 AM: Attempting ruby version 2.7.1, read from environment
8:34:39 AM: Using ruby version 2.7.1
8:34:39 AM: Using PHP version 5.6
8:34:39 AM: 5.2 is already installed.
8:34:39 AM: Using Swift version 5.2
8:34:39 AM: Started restoring cached node modules
8:34:39 AM: Finished restoring cached node modules
8:34:39 AM: Started restoring cached go cache
8:34:39 AM: Finished restoring cached go cache
8:34:39 AM: go version go1.14.4 linux/amd64
8:34:40 AM: go version go1.14.4 linux/amd64
8:34:40 AM: Installing missing commands
8:34:40 AM: Verify run directory
8:34:41 AM: ​
8:34:41 AM: ┌─────────────────────────────┐
8:34:41 AM: │ Netlify Build │
8:34:41 AM: └─────────────────────────────┘
8:34:41 AM: ​
8:34:41 AM: ❯ Version
8:34:41 AM: @netlify/build 4.8.1
8:34:41 AM: ​
8:34:41 AM: ❯ Flags
8:34:41 AM: deployId: 5f84696c76c2f100082429eb
8:34:41 AM: mode: buildbot
8:34:41 AM: ​
8:34:41 AM: ❯ Current directory
8:34:41 AM: /opt/build/repo
8:34:41 AM: ​
8:34:41 AM: ❯ Config file
8:34:41 AM: No config file was defined: using default values.
8:34:41 AM: ​
8:34:41 AM: ❯ Context
8:34:41 AM: production
8:34:41 AM: ​
8:34:41 AM: ┌───────────────────────────────────┐
8:34:41 AM: │ 1. Build command from Netlify app │
8:34:41 AM: └───────────────────────────────────┘
8:34:41 AM: ​
8:34:41 AM: $ gatsby build
8:34:44 AM: success open and validate gatsby-configs - 0.031s
8:34:45 AM: success load plugins - 0.528s
8:34:45 AM: success onPreInit - 0.037s
8:34:45 AM: success delete html and css files from previous builds - 0.003s
8:34:45 AM: success initialize cache - 0.015s
8:34:45 AM: success copy gatsby files - 0.050s
8:34:45 AM: success onPreBootstrap - 0.007s
8:34:45 AM: success createSchemaCustomization - 0.007s
8:34:45 AM: success Checking for changed pages - 0.000s
8:34:45 AM: success source and transform nodes - 0.262s
8:34:46 AM: success building schema - 0.362s
8:34:46 AM: success createPages - 0.001s
8:34:46 AM: success Checking for changed pages - 0.000s
8:34:46 AM: success createPagesStatefully - 0.085s
8:34:46 AM: success update schema - 0.038s
8:34:46 AM: success onPreExtractQueries - 0.001s
8:34:46 AM: warning Using the global graphql tag is deprecated, and will not be supported in v3.
8:34:46 AM: Import it instead like: import { graphql } from ‘gatsby’ in file:
8:34:46 AM: /opt/build/repo/src/pages/index.js
8:34:47 AM: success extract queries from components - 0.626s
8:34:47 AM: success write out redirect data - 0.019s
8:34:47 AM: success onPostBootstrap - 0.001s
8:34:47 AM: info bootstrap finished - 5.686s
8:34:47 AM: success run static queries - 0.260s - 3/3 11.52/s
8:34:47 AM: success run page queries - 0.166s - 5/5 30.03/s
8:34:47 AM: success write out requires - 0.005s
8:35:13 AM: failed Building production JavaScript and CSS bundles - 25.929s
8:35:13 AM: error Generating JavaScript bundles failed
8:35:13 AM: Can’t resolve ‘…/components/seo’ in ‘/opt/build/repo/src/pages’
8:35:13 AM: If you’re trying to use a package make sure that ‘…/components/seo’ is installed. If you’re trying to use a local file make sure that the path is correct.
8:35:13 AM: not finished Generating image thumbnails - 26.331s
8:35:13 AM: ​
8:35:13 AM: ┌─────────────────────────────┐
8:35:13 AM: │ “build.command” failed │
8:35:13 AM: └─────────────────────────────┘
8:35:14 AM: Failed during stage ‘building site’: Build script returned non-zero exit code: 2
8:35:13 AM: ​
8:35:13 AM: Error message
8:35:13 AM: Command failed with exit code 1: gatsby build
8:35:13 AM: ​
8:35:13 AM: Error location
8:35:13 AM: In Build command from Netlify app:
8:35:13 AM: gatsby build
8:35:13 AM: ​
8:35:13 AM: Resolved config
8:35:13 AM: build:
8:35:13 AM: command: gatsby build
8:35:13 AM: commandOrigin: ui
8:35:13 AM: publish: /opt/build/repo/public
8:35:13 AM: Caching artifacts
8:35:13 AM: Started saving node modules
8:35:13 AM: Finished saving node modules
8:35:13 AM: Started saving build plugins
8:35:13 AM: Finished saving build plugins
8:35:13 AM: Started saving pip cache
8:35:13 AM: Finished saving pip cache
8:35:13 AM: Started saving emacs cask dependencies
8:35:13 AM: Finished saving emacs cask dependencies
8:35:13 AM: Started saving maven dependencies
8:35:13 AM: Finished saving maven dependencies
8:35:13 AM: Started saving boot dependencies
8:35:13 AM: Finished saving boot dependencies
8:35:13 AM: Started saving go dependencies
8:35:13 AM: Finished saving go dependencies
8:35:13 AM: Build failed due to a user error: Build script returned non-zero exit code: 2
8:35:13 AM: Failing build: Failed to build site
8:35:14 AM: Finished processing build request in 51.414034482s

Hey there, thanks for reaching out.

What you are describing sounds a bit like a an issue with case sensitivity on our system - or some other reason why …/components/seo cannot be found.

Can you give this a read through and let us know if that fixes the issue?

1 Like

Thank you Perry that fixed an issue. I came across this article last night and somehow forgot that I did rename this component from S to small s. Again thank you for the help

1 Like