Image Carousel not showing when deployed

Hello, I am having an issue with my deployed website not showing a few different image gallery/carousels. These work just fine when deployed locally, but nothing is showing and they are blank on my deployed Netlify website. I have checked and all images are uploaded on Github, and I have checked all of your docs and community area but do not see anything to help. The galleries are all on my Graphic Design pages and vary from having only 2 to 6-7 photos but none are working.

Link to my public repository for this project:

Any help is appreciated!

Could you share a linke to your deployed site? There’s no way to know what’s going on without that. :slight_smile:

1 Like

Sure thing, all of the pages with the slideshows are here: https://www.betsypopek.com/graphic-design. I did realize that the slideshow is showing, but when it’s deployed somehow one of the ul classes inside the carousel div is getting a transformation setting it did not have before (transform: translate3d(-100%, 0px, 0px)) so it moves it off the display page. I attached a screenshot where the image shows once I change the translate % to 0.

All images are also supposed to be shown one at a time, but they are all showing at once in a column. Here’s a link to a demo of the carousel so you can see what it should look like.
React Responsive Carousel

It looks like the carousel is working:

I’m not familiar with the component you are using but from what I can tell, that transform is supposed to be there.

Yes, it is working now. I had to add a few default settings so the transform started at 0; once I added this it stopped it from moving off the page.

Just kidding…now it’s ignoring my code. Starting the slideshow transform position at -70% instead of 0, which pushes it off the left side of the page.

Sounds like an issue using the component rather than a deploy issue, to be honest. Have you tried contacting the developer of that component?