Githup cant deploy website

6:45:26 PM: Build ready to start

6:45:28 PM: build-image version: 2dbd444fcdce00cf06325060a8238d5ae3e86774

6:45:28 PM: build-image tag: v3.3.7

6:45:28 PM: buildbot version: 10926ec3478dd6c0bfc84e15d24de329bb1b357f

6:45:28 PM: Fetching cached dependencies

6:45:28 PM: Failed to fetch cache, continuing with build

6:45:28 PM: Starting to prepare the repo for build

6:45:29 PM: No cached dependencies found. Cloning fresh repo

6:45:29 PM: git clone https://github.com/festimii/BlogPAge

6:45:34 PM: Preparing Git Reference refs/heads/master

6:45:34 PM: Found Netlify configuration file netlify.toml in site root

6:45:34 PM: Found Netlify configuration file(s). Overriding site configuration

6:45:34 PM: Different publish path detected, going to use the one specified in the Netlify configuration file: ‘dist/client’ versus ‘dist’ in the Netlify UI

6:45:34 PM: Different functions path detected, going to use the one specified in the Netlify configuration file: ‘dist/server’ versus ‘’ in the Netlify UI

6:45:34 PM: Creating functions prep folder

6:45:34 PM: Starting build script

6:45:35 PM: Installing dependencies

6:45:36 PM: v10.19.0 is already installed.

6:45:37 PM: Now using node v10.19.0 (npm v6.13.4)

6:45:37 PM: Attempting ruby version 2.6.2, read from environment

6:45:38 PM: Using ruby version 2.6.2

6:45:38 PM: Using PHP version 5.6

6:45:38 PM: Started restoring cached go cache

6:45:38 PM: Finished restoring cached go cache

6:45:38 PM: unset GOOS;

6:45:38 PM: unset GOARCH;

6:45:38 PM: export GOROOT=’/opt/buildhome/.gimme/versions/go1.12.linux.amd64’;

6:45:38 PM: export PATH="/opt/buildhome/.gimme/versions/go1.12.linux.amd64/bin:${PATH}";

6:45:38 PM: go version >&2;

6:45:38 PM: export GIMME_ENV=’/opt/buildhome/.gimme/env/go1.12.linux.amd64.env’;

6:45:38 PM: go version go1.12 linux/amd64

6:45:38 PM: Installing missing commands

6:45:38 PM: Verify run directory

6:45:38 PM: Executing user command: make all

6:45:38 PM: make: *** No rule to make target ‘all’. Stop.

6:45:38 PM: Function Dir: /opt/build/repo/dist/server

6:45:38 PM: Skipping functions preparation step: /opt/build/repo/dist/server not found

6:45:38 PM: Caching artifacts

6:45:38 PM: Started saving pip cache

6:45:39 PM: Finished saving pip cache

6:45:39 PM: Started saving emacs cask dependencies

6:45:39 PM: Finished saving emacs cask dependencies

6:45:39 PM: Started saving maven dependencies

6:45:39 PM: Finished saving maven dependencies

6:45:39 PM: Started saving boot dependencies

6:45:39 PM: Finished saving boot dependencies

6:45:39 PM: Started saving go dependencies

6:45:39 PM: Finished saving go dependencies

6:45:42 PM: Error running command: Build script returned non-zero exit code: 2

6:45:42 PM: Failing build: Failed to build site

6:45:42 PM: failed during stage ‘building site’: Build script returned non-zero exit code: 2

6:45:43 PM: Finished processing build request in 14.781635914s

Hiya, sorry you are having trouble with your build.

This Common Issue contains a ton of useful debugging tips that can likely help you solve your problem :slight_smile:

We also recommend trying to search the forums with the build error you encountered - it’s likely your question was already asked by someone else!

If you are still having problems, please provide as much information as you can on what you have already tried, what your build settings are, your package.json, etc. Thanks!