Failed deploys on Hugo-themed repo

My Hugo-themed GitHub repo https://github.com/mroberts1/mroberts333 fails to deploy to domain https://mroberts333.net, even though builds successfully locally. There appear to be numerous issues and I don’t know where to start. Any suggestions greatly appreciated.

Local deploys were tested with Hugo 0.72.0, which was also set as Env Variable before Netlify deploy attempts.

Logs for https://github.com/mroberts1/mroberts333 and https://github.com/mroberts1/hugo-archie:

==================================================

  1. Repo: mroberts333

2:34:49 PM: Build ready to start
2:34:54 PM: build-image version: ca811f47d4c1cbd1812d1eb6ecb0c977e86d1a1d
2:34:54 PM: build-image tag: v3.3.20
2:34:54 PM: buildbot version: be8ecf2af866e16fa4301cc5c14de2ccbbb21cf4
2:34:55 PM: Fetching cached dependencies
2:34:55 PM: Failed to fetch cache, continuing with build
2:34:55 PM: Starting to prepare the repo for build
2:34:55 PM: No cached dependencies found. Cloning fresh repo
2:34:55 PM: git clone https://github.com/mroberts1/mroberts333
2:34:56 PM: Preparing Git Reference refs/heads/master
2:34:58 PM: Starting build script
2:34:58 PM: Installing dependencies
2:34:58 PM: Python version set to 2.7
2:35:00 PM: v12.18.0 is already installed.
2:35:01 PM: Now using node v12.18.0 (npm v6.14.4)
2:35:01 PM: Started restoring cached build plugins
2:35:01 PM: Finished restoring cached build plugins
2:35:01 PM: Attempting ruby version 2.7.1, read from environment
2:35:03 PM: Using ruby version 2.7.1
2:35:03 PM: Using PHP version 5.6
2:35:03 PM: 5.2 is already installed.
2:35:03 PM: Using Swift version 5.2
2:35:03 PM: Started restoring cached go cache
2:35:03 PM: Finished restoring cached go cache
2:35:03 PM: go version go1.14.4 linux/amd64
2:35:03 PM: go version go1.14.4 linux/amd64
2:35:03 PM: Installing missing commands
2:35:03 PM: Verify run directory
2:35:05 PM: ​
2:35:05 PM: ┌─────────────────────────────┐
2:35:05 PM: │ Netlify Build │
2:35:05 PM: └─────────────────────────────┘
2:35:05 PM: ​
2:35:05 PM: ❯ Version
2:35:05 PM: @netlify/build 3.0.1
2:35:05 PM: ​
2:35:05 PM: ❯ Flags
2:35:05 PM: deployId: 5f1b29c9e1fec492c8031d42
2:35:05 PM: mode: buildbot
2:35:05 PM: ​
2:35:05 PM: ❯ Current directory
2:35:05 PM: /opt/build/repo
2:35:05 PM: ​
2:35:05 PM: ❯ Config file
2:35:05 PM: No config file was defined: using default values.
2:35:05 PM: ​
2:35:05 PM: ❯ Context
2:35:05 PM: production
2:35:05 PM: ​
2:35:05 PM: ┌───────────────────────────────────┐
2:35:05 PM: │ 1. Build command from Netlify app │
2:35:05 PM: └───────────────────────────────────┘
2:35:05 PM: ​
2:35:05 PM: $ hugo
2:35:05 PM: Building sites … ERROR 2020/07/24 18:35:05 “/opt/build/repo/content/conferences.md:1:1”: duplicate menu entry with identifier “Publications” in menu “publications”
2:35:05 PM: ERROR 2020/07/24 18:35:05 “/opt/build/repo/content/conferences.md:1:1”: duplicate menu entry with identifier “Teaching” in menu “teaching”
2:35:05 PM: ERROR 2020/07/24 18:35:05 “/opt/build/repo/content/conferences.md:1:1”: duplicate menu entry with identifier “Appointments” in menu “appointments”
2:35:05 PM: ERROR 2020/07/24 18:35:05 “/opt/build/repo/content/conferences.md:1:1”: duplicate menu entry with identifier “Awards” in menu “awards”
2:35:06 PM: ERROR 2020/07/24 18:35:06 render of “page” failed: execute of template failed: template: _default/single.html:17:11: executing “main” at <partial "postInfo.ht…>: error calling partial: “/opt/build/repo/themes/anubis/layouts/partials/postInfo.html:8:41”: execute of template failed: template: partials/postInfo.html:8:41: executing “partials/postInfo.html” at <.Params.date.format>: can’t evaluate field format in type interface {}ERROR 2020/07/24 18:35:06 render of “page” failed: execute of template failed: template: _default/single.html:17:11: executing “main” at <partial "postInfo.ht…>: error calling partial: “/opt/build/repo/themes/anubis/layouts/partials/postInfo.html:8:41”: execute of template failed: template: partials/postInfo.html:8:41: executing “partials/postInfo.html” at <.Params.date.format>: can’t evaluate field format in type interface {}ERROR 2020/07/24 18:35:06 render of “page” failed: execute of template failed: template: _default/single.html:17:11: executing “main” at <partial "postInfo.ht…>: error calling partial: “/opt/build/repo/themes/anubis/layouts/partials/postInfo.html:8:41”: execute of template failed: template: partials/postInfo.html:8:41: executing “partials/postInfo.html” at <.Params.date.format>: can’t evaluate field format in type interface {}ERROR 2020/07/24 18:35:06 render of “page” failed: execute of template failed: template: _default/single.html:17:11: executing “main” at <partial "postInfo.ht…>: error calling partial: “/opt/build/repo/themes/anubis/layouts/partials/postInfo.html:8:41”: execute of template failed: template: partials/postInfo.html:8:41: executing “partials/postInfo.html” at <.Params.date.format>: can’t evaluate field format in type interface {}ERROR 2020/07/24 18:35:06 render of “page” failed: execute of template failed: template: _default/single.html:17:11: executing “main” at <partial "postInfo.ht…>: error calling partial: “/opt/build/repo/themes/anubis/layouts/partials/postInfo.html:8:41”: execute of template failed: template: partials/postInfo.html:8:41: executing “partials/postInfo.html” at <.Params.date.format>: can’t evaluate field format in type interface {}Total in 903 ms
2:35:06 PM: Error: Error building site: “/opt/build/repo/content/conferences.md:1:1”: duplicate menu entry with identifier “Service” in menu “service”
2:35:06 PM: ​
2:35:06 PM: ┌─────────────────────────────┐
2:35:06 PM: │ “build.command” failed │
2:35:06 PM: └─────────────────────────────┘
2:35:06 PM: ​
2:35:06 PM: Error message
2:35:06 PM: Command failed with exit code 255: hugo
2:35:06 PM: ​
2:35:06 PM: Error location
2:35:06 PM: In Build command from Netlify app:
2:35:06 PM: hugo
2:35:06 PM: ​
2:35:06 PM: Resolved config
2:35:06 PM: build:
2:35:06 PM: command: hugo
2:35:06 PM: commandOrigin: ui
2:35:06 PM: environment:
2:35:06 PM: - hugo
2:35:06 PM: publish: /opt/build/repo/public
2:35:06 PM: Caching artifacts
2:35:06 PM: Started saving build plugins
2:35:06 PM: Finished saving build plugins
2:35:06 PM: Started saving pip cache
2:35:06 PM: Finished saving pip cache
2:35:06 PM: Started saving emacs cask dependencies
2:35:06 PM: Finished saving emacs cask dependencies
2:35:06 PM: Started saving maven dependencies
2:35:06 PM: Finished saving maven dependencies
2:35:06 PM: Started saving boot dependencies
2:35:06 PM: Finished saving boot dependencies
2:35:06 PM: Started saving go dependencies
2:35:06 PM: Finished saving go dependencies
2:35:15 PM: Error running command: Build script returned non-zero exit code: 1
2:35:15 PM: Failing build: Failed to build site
2:35:15 PM: Failed during stage ‘building site’: Build script returned non-zero exit code: 1
2:35:15 PM: Finished processing build request in 20.456395154s

Hi, @mroberts1, I see the deploy above using the default Hugo version which is 0.54.0.

I do see a more recent successful deploy using 0.74.0. Was updating the Hugo version how you resolved the issue?

The issue is still not resolved. I am completely confused about the Identity tab, accessing CMS admin page, and the documentation doesn’t help. I have a website: mroberts333.net but can’t access the admin page because of some Identity issue. 3 months so far with no successful deploys.