Deploy failure: Different path, different build, exit code 255, failed to unmarshall YAML

At some point, my website no longer works (Every change I’ve made since this point has not worked). Here are the error codes. (One of them talks about a YAML for a key that I have no idea what this is). Thoughts?

Main Errors:
6:12:23 PM: Different publish path detected, going to use the one specified in the toml file: ‘public’ versus ‘/’ in the site
6:12:23 PM: Different build command detected, going to use the one specified in the toml file: ‘hugo --gc --minify -b $URL’ versus ‘’ in the site
6:12:32 PM: Error: Error building site: “/opt/build/repo/content/authors/admin/_index.md:62:1”: failed to unmarshal YAML: yaml: line 61: did not find expected key
6:12:32 PM: Error running command: Build script returned non-zero exit code: 255
6:12:32 PM: Failing build: Failed to build site
6:12:32 PM: failed during stage ‘building site’: Build script returned non-zero exit code: 255

THIS IS THE WHOLE THING:
6:12:08 PM: Build ready to start
6:12:10 PM: build-image version: 9e0f207a27642d0115b1ca97cd5e8cebbe492f63
6:12:10 PM: build-image tag: v3.3.2
6:12:10 PM: buildbot version: ef8d0929ed0baabafd8bbb7d0b021e1fc24180c0
6:12:10 PM: Fetching cached dependencies
6:12:10 PM: Starting to download cache of 319.6MB
6:12:12 PM: Finished downloading cache in 2.430639692s
6:12:12 PM: Starting to extract cache
6:12:17 PM: Finished extracting cache in 4.831926751s
6:12:17 PM: Finished fetching cache in 7.382688745s
6:12:17 PM: Starting to prepare the repo for build
6:12:18 PM: Preparing Git Reference refs/heads/master
6:12:23 PM: Found netlify.toml. Overriding site configuration
6:12:23 PM: Different publish path detected, going to use the one specified in the toml file: ‘public’ versus ‘/’ in the site
6:12:23 PM: Different build command detected, going to use the one specified in the toml file: ‘hugo --gc --minify -b URL' versus '' in the site 6:12:23 PM: Starting build script 6:12:23 PM: Installing dependencies 6:12:24 PM: Started restoring cached node version 6:12:27 PM: Finished restoring cached node version 6:12:27 PM: v10.16.2 is already installed. 6:12:29 PM: Now using node v10.16.2 (npm v6.9.0) 6:12:29 PM: Attempting ruby version 2.6.2, read from environment 6:12:30 PM: Using ruby version 2.6.2 6:12:31 PM: Using PHP version 5.6 6:12:31 PM: Installing Hugo 0.55.6 6:12:32 PM: Hugo Static Site Generator v0.55.6-A5D4C82D2/extended linux/amd64 BuildDate: 2019-05-18T08:08:34Z 6:12:32 PM: Started restoring cached go cache 6:12:32 PM: Finished restoring cached go cache 6:12:32 PM: unset GOOS; 6:12:32 PM: unset GOARCH; 6:12:32 PM: export GOROOT='/opt/buildhome/.gimme/versions/go1.12.linux.amd64'; 6:12:32 PM: export PATH="/opt/buildhome/.gimme/versions/go1.12.linux.amd64/bin:{PATH}";
6:12:32 PM: go version >&2;
6:12:32 PM: export GIMME_ENV=’/opt/buildhome/.gimme/env/go1.12.linux.amd64.env’;
6:12:32 PM: go version go1.12 linux/amd64
6:12:32 PM: Installing missing commands
6:12:32 PM: Verify run directory
6:12:32 PM: Executing user command: hugo --gc --minify -b $URL
6:12:32 PM: Building sites …
6:12:32 PM: Total in 209 ms
6:12:32 PM: Error: Error building site: “/opt/build/repo/content/authors/admin/_index.md:62:1”: failed to unmarshal YAML: yaml: line 61: did not find expected key
6:12:32 PM: Skipping functions preparation step: no functions directory set
6:12:32 PM: Caching artifacts
6:12:32 PM: Started saving pip cache
6:12:32 PM: Finished saving pip cache
6:12:32 PM: Started saving emacs cask dependencies
6:12:32 PM: Finished saving emacs cask dependencies
6:12:32 PM: Started saving maven dependencies
6:12:32 PM: Finished saving maven dependencies
6:12:32 PM: Started saving boot dependencies
6:12:32 PM: Finished saving boot dependencies
6:12:32 PM: Started saving go dependencies
6:12:32 PM: Finished saving go dependencies
6:12:32 PM: Error running command: Build script returned non-zero exit code: 255
6:12:32 PM: Failing build: Failed to build site
6:12:32 PM: failed during stage ‘building site’: Build script returned non-zero exit code: 255
6:12:32 PM: Finished processing build request in 22.620689153s

Hi @greedykruskal, based on the following error, it looks like there’s an issue with your yaml frontmatter in your _index.md file. Specifically line 62. You’ll want to take a look at what key is missing.