Deploy error with jekyll

Im triying deploy a jekyll blog to netlify but get error:

8:12:32 PM: Build ready to start

8:12:33 PM: build-image version: 6dfe19d15f524c85d6f9bf7df9fb30b0a9f0a61a

8:12:33 PM: build-image tag: v3.3.10

8:12:33 PM: buildbot version: 0d19834c19ebfe54208907d729718495339fe085

8:12:34 PM: Fetching cached dependencies

8:12:34 PM: Failed to fetch cache, continuing with build

8:12:34 PM: Starting to prepare the repo for build

8:12:35 PM: No cached dependencies found. Cloning fresh repo

8:12:35 PM: git clone https://github.com/denjamio/denjamio

8:12:35 PM: Preparing Git Reference refs/heads/master

8:12:36 PM: Starting build script

8:12:36 PM: Installing dependencies

8:12:37 PM: v10.20.1 is already installed.

8:12:37 PM: Now using node v10.20.1 (npm v6.14.4)

8:12:38 PM: Attempting ruby version 2.6.2, read from environment

8:12:39 PM: Using ruby version 2.6.2

8:12:39 PM: Using PHP version 5.6

8:12:39 PM: 5.2 is already installed.

8:12:39 PM: Using Swift version 5.2

8:12:39 PM: Started restoring cached go cache

8:12:39 PM: Finished restoring cached go cache

8:12:39 PM: go version go1.12 linux/amd64

8:12:39 PM: go version go1.12 linux/amd64

8:12:39 PM: Installing missing commands

8:12:39 PM: Verify run directory

8:12:39 PM: Executing user command: jekyll build

8:12:39 PM: /usr/local/bin/build: line 46: jekyll: command not found

8:12:39 PM: Skipping functions preparation step: no functions directory set

8:12:39 PM: Caching artifacts

8:12:39 PM: Started saving pip cache

8:12:39 PM: Finished saving pip cache

8:12:39 PM: Started saving emacs cask dependencies

8:12:39 PM: Finished saving emacs cask dependencies

8:12:39 PM: Started saving maven dependencies

8:12:39 PM: Finished saving maven dependencies

8:12:39 PM: Started saving boot dependencies

8:12:39 PM: Finished saving boot dependencies

8:12:39 PM: Started saving go dependencies

8:12:39 PM: Finished saving go dependencies

8:12:42 PM: Error running command: Build script returned non-zero exit code: 127

8:12:42 PM: Failing build: Failed to build site

8:12:42 PM: Failed during stage ‘building site’: Build script returned non-zero exit code: 127

8:12:43 PM: Finished processing build request in 9.181250933s

In the initial config y get that warning too


but i have gemfile and gemfile.lock obvious

Hey there,

Have you checked out this discussion? It may help you!