Building issue Version '12.18.0' not found - try `nvm ls-remote` to browse available versions

I’m having this issue today only even though it’s been successfully publishing for weeks


https://app.netlify.com/sites/kw4s/deploys/5f4b86dbb85066d33f43d063
https://app.netlify.com/sites/kw4s/deploys?filter=master

4:00:43 AM: Build ready to start

4:00:45 AM: build-image version: b0258b965567defc4a2d7e2f2dec2e00c8f73ad6

4:00:45 AM: build-image tag: v3.4.1

4:00:45 AM: buildbot version: fcbc7a79f7372e5995cf02954ef19fc48d20c871

4:00:45 AM: Fetching cached dependencies

4:00:45 AM: Starting to download cache of 162.5MB

4:00:46 AM: Finished downloading cache in 807.972955ms

4:00:46 AM: Starting to extract cache

4:00:55 AM: Finished extracting cache in 9.655315758s

4:00:55 AM: Finished fetching cache in 10.509259179s

4:00:55 AM: Starting to prepare the repo for build

4:00:56 AM: Preparing Git Reference refs/heads/master

4:00:57 AM: Different publish path detected, going to use the one specified in the Netlify configuration file: ‘public’ versus ‘public/’ in the Netlify UI

4:00:58 AM: Starting build script

4:00:58 AM: Installing dependencies

4:00:58 AM: Python version set to 2.7

4:00:58 AM: Started restoring cached node version

4:01:01 AM: Finished restoring cached node version

4:01:16 AM: Version ‘12.18.0’ not found - try nvm ls-remote to browse available versions.

4:01:16 AM: Failed to install node version ‘12.18.0’

4:01:16 AM: Error running command: Build script returned non-zero exit code: 1

4:01:16 AM: Failing build: Failed to build site

4:01:16 AM: Failed during stage ‘building site’: Build script returned non-zero exit code: 1

4:01:17 AM: Finished processing build request in 31.825620662s

Running into the exact same error here using latest Nuxt version.

Seems to be an internet outage of some sort:

https://news.ycombinator.com/item?id=24322513

…which is definitely impacting cloudflare and node/npm. We’ve opened an incident on our statuspage (cf https://netlifystatus.com), but nothing we can do from here except wait for those services to recover.

Thanks for the update
yea it looks like a CenturyLink / Level 3 outage affecting many services
hopefully will be resolved soon